torsdag den 13. februar 2014

UngUnivers.dk cykler derudaf

UngUnivers.dk har siden sin start, sidste år, haft turbo på. Ud over et stort antal læsere af dette nye online ungdomsmedie, så har UngUnivers.dk også støttet en række eksterne projekter.
Social ansvarlighed

Først hjalp UngUnivers.dk med at samle penge ind til et kræftcenter, til fordel for 'Familier med kræftramte børn'.

Nu støtter UngUnivers.dk et grønt koncept, hvor både de unge studerende i Danmark, miljøet, og studerende i Kenya og Sri Lanka vinder.

Konceptet er udviklet af Studiecykel.dk, og går i sin enkelhed ud på, at unge studerende i Danmark kører rundt på en lånt cykel. På cyklen er der en reklame fra en virksomhed, eksempelvis UngUnivers.dk.

Efter fire års brug på de danske cykelstier og veje, tager de donerede cykler turen med containerskib, og lander hos studerende i enten Kenya eller Sri Lanka. Studerende slipper så for at gå 20 kilometer til og fra skole, og får dermed mere tid til deres lektier.

Redaktøren for UngUnivers.dk, Ole Holdgaard, udtaler : "Vi kan desværre ikke hjælpe med at fjerne modvinden på cykelstierne, men vi kan hjælpe med at støtte et grønt projekt, der har mange positive facetter". Han uddyber: "Det er en vigtig pointe for os at støtte dette grønne initiativ fordi, det giver god energi, og har fokus på unge studerende, der via deres studier udvider deres univers til glæde for de studerende og samfundet generelt.

De unge i fokus

Både UngUnivers.dk og Studiecykel.dk har de unge i fokus.

Studiecykel.dk, der har hovedsæde i Aalborg, er allerede repræsenteret med cyklerne i mange studiebyer i Danmark. På 3 år er der uddelt mere end 2000 cykler. Grundtanken er social ansvarlighed og bæredygtighed.

UngUnivers.dk er et online univers for unge i alderen 13-30 år. Her er der inspiration til et sundt liv, hvordan man kommer godt ind på arbejdsmarkedet og udvikler sin karriere samt nyttig viden, når man går i tanker om at flytte, eller er flyttet hjemmefra. Derud over er der et helt tema om de glæder, sorger og udfordringer, som det giver at være ung.

UngUnivers.dk bliver udgivet af selskabet og jobportalen UngArbejde.dk, der har samme målgruppe. I øjeblikket er der ca. 4000 ledige jobs til unge. Der er tale om alle typer jobs. Lige fra elev, piccoline, kasseassistent og telemarketingmedarbejder til faglært og ufaglært arbejde indenfor kontor, lager og salg. Mere end 135.000 unge bruger jobportalen.

Læs mere her

tags: Danmark, portal, Kenya, Aalborg, containerskib, virksomhed, penge, energi, jobportal, arbejdsmarked, studerende, miljø,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar